menu button
×

Lang erfaring

Etter over 20 års erfaring tilbyr vi det mest komplette utleieproduktet på markedet. Vi har mer enn 10 000 boliger til forvaltning.
Vi hjelper deg som allerede har et leieforhold, en tom bolig, eller flere boliger du ønsker å leie ut. Vi har erfaringen som kommer deg til gode.

Effektiv utleie

Vi kjenner markedet og setter riktig leiepris. Vi ordner alt det praktiske med annonser, visninger, leiekontrakt og depositum. Alle leietakere blir omfattende kreditt -og referansesjekket og boligens tilstand blir grundig dokumentert ved inn- og utflytting.

icon
icon

Vi følger opp i hele leieperioden

Våre meglere og forvaltere følger opp leiekontrakten så lenge den varer. Eiendomrsforvalter 1 håndterer alle hendelser i leieforholdet, alt i fra eventuelle naboklager til oppussing og reparasjoner. Vi har kompetansen til å løse alle problemer som måtte oppstå.

Trygghet

Alle våre kunder får husleien på sin konto til avtalt tid, selv om leietaker ikke betaler. Det er en ekstra trygghet at du som forvaltningskunde av Eiendomsforvalter1 har If Utleieforsikring. Denne forsikringen dekker tapt husleie, skader på boligen og juridisk bistand. Det betyr at dersom et uhell skjer, så sørger forsikringen for at du ikke lider et økonomisk tap. Det forutsettes at utleieavtalen er formidlet av Eiendomsforvalter1 og at tegningsvilkårene er fulgt.

icon
icon

Leier du ut selv?

Det er lett å tenke at det mest lønnsomme er å leie ut selv, og at et leieforhold løper problemfritt. Flere og flere oppdager at dette ikke er tilfelle. Hva gjør du hvis leietaker ikke betaler? Hvordan håndterer du naboklager? Hvordan kan leieforholdet avsluttes? Har du leid ut en bolig på egen hånd, og trenger hjelp til å løse problemer som har oppstått, kan Utleiemegleren hjelpe deg. Mange av våre utleiere har startet sitt kundeforhold på denne måten.

Bestill en gratis og
uforpliktende leievurdering

Om du vurderer å leie ut, byr vi deg gjerne på en uforpliktende leievurdering. På bakgrunn av beliggenhet, standard, byggeår og areal vurderer vi hvilken markedsverdi boligen din har i dagens marked. Vi gir deg også rådgivning rundt utleie av boligen din om du ønsker det.

Vi vil kontakte deg innen 48 timer


Captcha Image